Det hjälper barn att utveckla

Det hjälper barn att utveckla sin kunskap om vad som händer i världen. Dess främsta fördel är att de kan relatera bakgrundskunskap till den kontextuella.

Det är viktigt för att förstå ett normalt språk. Betydelsen av ett ord i sinnet beror på läsarens kunskap och bakgrund. Läsning är en bra kunskapskälla. Det ökar inte bara betydelsen av ord utan gör också förståelsen lättare att läsa.

Kunskap om ordförråd

Som redan sagt är läsning den bästa kunskapskällan. Det är också en nyckel för att utveckla studenternas vokabulära färdigheter. Ju mer de läser, desto mer lär de sig olika ord och hur och var de ska användas. Betydelsen av förkunskaper i utbildning kan förstås. Bakgrundskunskap gör det möjligt för läsarna att ha fler alternativ mellan flera ords betydelser.

Konceptbaserad kunskap

Tidigare bakgrundskunskap om ett ämne kan också tas med hjälp av konceptuell förståelse. Att ge praktiska upplevelser är en utmärkt källa för att förstå begrepp när du läser. Med andra ord tar det eleverna bort från klassrummet och för dem närmare omvärlden. Diskussioner och föreställningar är också bra för att utveckla konceptuell kunskap för studenter. Detta hjälper till att samla in olika åsikter och information om världen.

Kunskap från böcker

Många bra böcker är fyllda med mycket information som består av djupa betydelser av orden och är fyllda med god kunskap. Bakgrundskunskap om de geografiska miljöerna för en plats, historia, politiska rörelser, världens religiösa och kulturella miljö lär sig kanske inte i läroböckerna som undervisas i skolorna. Även de språk som används i dessa böcker gör en enorm skillnad när det gäller att förstå texten.

Således spelar föräldrar en viktig roll för att ge sina barn förkunskaper. Det beror på att barnets utbildning börjar hemma och deras föräldrar är deras första lärare. Efter föräldrar spelar lärare en viktig roll i ett barns inlärningsprocess. Det är viktigt för dem att förstå, utvärdera och analysera vad eleverna redan vet om ett ämne.

Man kan säga att ”Vad eleverna redan vet om innehållet är en av de starkaste tipsen för hur väl de kommer att lära sig ny information relaterad till innehållet”.

Lärare kan engagera eleverna i olika aktiviteter som hjälper till att förstå deras förkunskaper. Detta kommer också att skapa nyfikenhet hos dem att lära sig och ansluta sig till ämnet. Med bakgrundskunskap blir det lättare att skapa inlärningssessioner för studenter som läroböcker inte kan göra.

https://www.mojomarketplace.com/user/kevlevrone-gIrhYSkgBc

https://www.mojomarketplace.com/user/johnmorgan-vElTERIPkb

http://nabchelny.ru/user/72212

http://nabchelny.ru/user/72209

https://sharecg.com/kevlevrone

https://sharecg.com/johnmorganhere

https://www.gamerlaunch.com/community/user/5976487

https://www.gamerlaunch.com/community/user/5976464

https://www.producthunt.com/@kev_levrone

https://www.producthunt.com/@john_morgan4

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Stadier av arbete med en uppsats

Læring, som de sier

Moderna karriärer