Læring, som de sier

Læring, som de sier, er en uendelig prosess og er veldig avgjørende for mennesker. Og når du er ansatt, blir læring din styrke til å komme videre.

Læring har vært et begrep som har utviklet seg med tiden som ikke ender med en grad eller etter at du slår deg ned med en god jobb. Det er en livslang prosess. Du finner alltid noe nytt å lære hver dag. Og på en eller annen måte mellom all den kaotiske utviklingen, har vi brukt forskjellige måter og midler for å lære nye ting. Hjernen vår har tilpasset seg forskjellige metoder og ideologier, slik at det er enkelt å forstå det nye forretningsmiljøet og endringene.

For å holde tritt med fremdriften i dagens verden, må du hele tiden holde deg oppdatert med nye ferdigheter og kunnskaper. I følge en undersøkelse har 54% av de ansatte sagt at det er viktig for dem å få opplæring og utvikle nye ferdigheter gjennom hele arbeidslivet for å holde tritt med endringene på arbeidsplassen.

70% av de ansatte har også gitt uttrykk for hvordan utviklingsmuligheter og jobbrelatert opplæring påvirket deres beslutning om å bli i jobben.

Gjennom tallene har det blitt klart at kontinuerlig læring av nye ferdigheter og tilegning av fersk informasjon vil gi de ansattes flere fremtidige muligheter. Muligheter som vil forberede dem godt for den stadig skiftende bedriftsverdenen.

Hva er kontinuerlig læring?

Kontinuerlig læring er et konsept der dine ansatte får muligheten til å gjøre læring til en del av arbeidet sitt. Det handler om å bli vant til å utvikle ferdigheter, kunnskap og tilegne seg evner som gjør dem dyktigere i jobben sin. Det er en prosess med konstant læring gjennom jobben.

Ideen om kontinuerlig læring er bare mulig hvis de ansatte er ivrige etter å lære og utvide ferdighetene sine på individuelt nivå. Og ikke avhengig av at en hel gruppe ansatte deltar. De må være entusiastiske, ivrige og åpne for livslang læring.

Men et spørsmål kan ha stått nå om hvordan dette konseptet med kontinuerlig læring vil være til nytte for organisasjonen din og de ansatte. Vel, ikke se lenger. Denne bloggen handler om hvordan kontinuerlig læring har blitt en viktig del av dagens organisasjoner.

https://ipbmafia.ru/applications/core/interface/file/attachment.php?id=32030

https://www.uscars.lv/applications/core/interface/file/attachment.php?id=956

https://www.inspectorsjournal.com/applications/core/interface/file/attachment.php?id=1481

http://community.g-class.ru/applications/core/interface/file/attachment.php?id=44574

http://www.newdirt.org/forums/users/nicjonson/

http://www.newdirt.org/forums/users/kevlevrone/

https://www.bakespace.com/members/profile/nicjonson/1154360/

https://www.bakespace.com/members/profile/kevlevrone/1154376/

https://www.myminifactory.com/users/nicjonson

https://www.myminifactory.com/users/kevlevrone

https://www.taringa.net/nicjonson

https://www.taringa.net/kevlevrone

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Stadier av arbete med en uppsats

Moderna karriärer