Artikeln avslutar:

Om amerikanerna vill att nästa generation ska vara aktiva deltagare i en flerspråkig värld är dubbelspråkig och mångkulturell utbildning avgörande. De offentliga utgifterna för utbildning på främmande språk och utbildning av kvalificerade lärare på främmande språk måste öka. Fler stater måste upprätthålla krav på språkutbildning. Högskolor måste inse vikten av sina utbildningsprogram på främmande språk. I sin tur måste fler föräldrar, studenter och lärare lobbya för språkprogram.

Nödvändigheten av främmande språkutbildning kunde inte vara tydligare just nu. Framtiden i Amerika och överallt är flerspråkig. Och så är nuet.

Studenter, läs hela artikeln och berätta sedan för oss:

- Hur viktigt är det att kunna ett främmande språk?

- Vilka språk kan du prata, läsa eller förstå? Om du kan mer än ett språk, hur lärde du dig dessa ytterligare språk? Var det svårt? Roligt? Hur har kunskapen om ett annat språk påverkat och gynnat ditt liv?

- Om du bara talar ett språk, har du någonsin velat eller försökt lära dig ett nytt? Vilka utmaningar mötte du när du skaffade dig ett nytt språk?

- Hur övertygande är fru de Montlaurs argument att amerikaner behöver studera ett främmande språk? Håller du med henne om att framtiden är flerspråkig? Ska skolor kräva att eleverna lär sig ett andra språk?

- Om du skulle studera ett nytt språk, vad skulle det vara och varför?

- Hur mycket betonas främmande språkutbildning på din skola? Vad skulle du rekommendera för att förbättra det främmande språket på din skola?

https://myanimelist.net/profile/kevlevrone

https://myanimelist.net/profile/johnmorgan

https://www.cdprojekt.com/pl/forums/users/kevlevrone/

https://www.cdprojekt.com/pl/forums/users/johnmorgan/

https://inkbunny.net/kevlevrone

https://inkbunny.net/johnmorgan

https://www.myearthcam.com/kevlevrone

https://www.myearthcam.com/johnmorgan

https://www.mixcloud.com/kevlevrone/

https://www.mixcloud.com/johnmorganhere/

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Stadier av arbete med en uppsats

Læring, som de sier

Moderna karriärer