Det kan hjälpa din

Det kan hjälpa din hjärna att hålla sig frisk

Att fortsätta lära gör bra saker för våra hjärnor. Ny forskning har visat att inlärning håller hjärncellerna på optimala nivåer, vilket kan begränsa kognitiv och minnesminskning när vi åldras. † Det bästa är att inlärningen kan komma i vilken form som helst. Så länge vi förvärvar ny kunskap håller vi vår hjärna friskare.

Det kan hjälpa dig att hålla kontakten

Från att delta i vidareutbildning vid högskolor och universitet till att delta i konstklasser på rekreationscentret till att studera och diskutera viktiga frågor i onlinegrupper, många former av vuxenutbildning gör att du kan träffa nya människor och ansluta till idagens idéer. Om du vill fortsätta få vänner och undvika att bli ur kontakt med den moderna världen är ett av de bästa valen du kan göra att fortsätta lära dig.

Det kan hjälpadig att hålla dig uppfylld

Många deltar i livslångt lärande eftersom de tycker om det. Och det är ingen överraskning, med tanke på att forskning har visat att livslångt lärande kan leda till ett berikande liv med självförverkligande. ‡ När vi tar oss tid att lära oss nya saker öppnar vi våra sinnen och får visdom som kan hjälpa oss att göra världen till en bättre plats genom social förändring och andra livsbekräftande strävanden.

Det kan hjälpa dig att bli lyckligare

Livslångt lärande ökar inte bara sannolikheten för att vi känner oss uppfyllda, det kan förbättra vår emotionella balans och hjälpa oss att undvika depression. § För äldre vuxna är detta särskilt fördelaktigt, eftersom depression ofta kommer med åldrande. Även om det inte finns något botemedel mot att bli äldre kan livslångt lärande hjälpa oss att hålla oss lyckligare när vi går igenom stadierna i livet.

Det är lättare än någonsin att engagera sig i livslångt lärande

Ökningen av onlineutbildning har gjort livslångt lärande till en verklig möjlighet för alla, oavsett var eller hur du bor. Det beror på att online-lärande låter dig lära dig hemifrån. Dessutom kan du ta onlinekurser när som helst på dygnet som passar dig bäst och hålla dig kontroll över ditt schema.

Oavsett om du bara vill gå en kurs om ett visst ämne eller om du vill ta en examen från ett bra college, hittar du massor av online-kurser och online-utbildningsprogram som uppfyller dina behov. Många högre utbildningsinstitutioner låter dig tjäna en examen online, vilket ger dig tillgång till ackrediterade universitet över hela landet och världen. Collegeutbildning har aldrig varit så bekvämt, och det har aldrig varit så möjligt att få en examen. Anmälan till ett onlineuniversitet kan vara ett utmärkt sätt att dra nytta av livslångt lärande.

Walden University är en ackrediterad institution som erbjuder kandidatexamen, master och doktorsexamen online. Utöka dina karriäralternativ och tjäna din examen med en bekväm, flexibel inlärningsplattform som passar ditt liv.

https://www.biographies.net/user/143395

https://www.biographies.net/user/143391

http://hawkee.com/profile/770870/

http://hawkee.com/profile/770869/

https://www.teachertube.com/user/channel/kevlevrone

https://www.teachertube.com/user/channel/johnmorgan

https://www.free-ebooks.net/profile/1300166/john

https://www.free-ebooks.net/profile/1300163/nic


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Stadier av arbete med en uppsats

Læring, som de sier

Moderna karriärer